Cine suntem noi?

Şcoala de Antrenori Ioan Kunst Ghermănescu este o instituţie de învățământ, care îşi propune să furnizeze servicii de formare profesională în parteneriat cu cea mai veche şi cea mai mare universitate de profil din România, loc de întâlnire al multor personalităţi marcante din cultura naţională şi internaţională, şi anume, cu Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti. Această universitate este membru fondator al asociaţiei care a înfiinţat şcoala de antrenori.

Şcoala de antrenori Ioan Kunst Ghermănescu îşi propune derularea unor programe de formare iniţială şi de perfecţionare a resursei umane din domeniul sportului, programe care să respecte legislaţia națională în vigoare.

Pentru realizarea misiunii sale, școala dispune de resursele necesare derulării unor programe de formare iniţială şi de perfecţionare, la standarde de calitate europene: resursă umană înalt calificată – cadre didactice universitare, formatori specializați pe ramuri de sport, precum şi spaţii de învăţământ – săli de curs, cabinete metodice, săli de sport, terenuri de sport, bibliotecă.